Se että kuulumisia ei ole kirjoitettu ei tarkoita sitä että mitään ei olisi tapahtunut, päinvastoin. On tapahtunut niin paljon että ei ole ehditty päivittää mitään...

Papun 1V- synttärit oli ja meni. Myöhästyneet onnittelut myös kaikille Papun sisaruksille! Täällä juhlat vietettiin rokotusten merkeissä Papun ja Romeon henkilääkärillä Joskilla :).

Vaikka Papu ikänsä puolesta onkin jo iso tyttö, niin fyysisesti Papu on edelleen yhtä pieni pirpana kuin ennenkin. Ensimmäisiä juoksujakaan ei ole vielä näkynyt eikä kuulunut. Mutta se ei Papun tahtia haittaa :) Neiti ravaa Romeon perässä aivan kuin jalan mittaa olisi enemmänkin.

Koska Papustakin olisi tarkoitus tulla aktiivinen agilitykoira on synttärilahjaksi Papulle luvattu rokotusten lisäksi täydellinen läpivalaisu tammikuulle. Romeo lähtee samalle keikalle mukaan poistattamaan yhden lohjenneen etuhampaan. Agility on kuitenkin senverran fyysinen laji että on hyvä tietää missä kunnossa paikat ovat ennen suurempien suunnitelmien tekemistä. Harrastaminen on mukavampaa kun tiedetään että kaikki on kunnossa.

Papu ja Romeo ovat kerenneet olla myös hoidossa, tai hoidettavana jos tarkkoja ollaan, kun isäntäväki kävi lomailemassa Ruotsinmaalla. Virpi suurkiitos vielä kerran hyvästä hoidosta!

Ohessa vielä kuva synttärirokotuksilta. Myös Romeo lähti mukaan Papun henkiseksi tueksi ja turvaksi, ja samalla synkronoitiin koirien rokotukset samalle päivälle

298380.jpg