Kaiken A ja O on että koira on oikeassa vireessa.. Väärin kaiken A- ja O on että ohjaaja on oikeassa vireessa... Jos ohjaaja ei ole on aika epätodennäköistä että koirakaan olisi. Tämän todistimme Papun kanssa eilispäivänä Vaasan tokokisassa. Ohessa numerolista koottuine selityksineen.

 

16.5 Vaasa tuomari: Tiina Heino

 

Paikalla makaaminen 10.  Pysyi hyvin, pientä vinkunaa oli kuulunut mutta tuomari ei pystynyt päättelemään että mistä koirasta se kuului joten ei voinut sitä kenenkään pisteistä rokottaakaan.

 

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Seuraaminen taluttimetta: 7  tässä oli ohjaajalla vire hukassa, kävelin kuin robotti ja kulmat oli mitä oli.. lopputuloksena väljää ja keskinkertaista, ei ollenkaan sitä parasta mitä Papu osaa.

 

 

Maahan meno seuraamisen yhteydessä: 0 Papu jäi seisomaan.

 

Luoksetulo 7:  Nyt saatiin jopa pysähtyminen aikaiseksi, mutta ei ollenkaan niin hyvä kuin haluaisin. Tulee pari askelta, pitää miettiä miten muutan treenejä

 

 

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8: Kääntyi palatessani ympäri ja lähti seuraamaan minua ?

 

Noutaminen 7:  meidän varma liike ei ollutkaan sitten varma :) Papu roiskaisi kapulan minun viereeni, otti sitten itsenäisesti sen takaisin ja tuli perusasentoon luovuttamaan sen. Huomautettiin myös että saisi tulla lujempaa kapulan kanssa takaisin.

 

Kauko-ohjaus 9: Muuten oikein mukavasti, mutta jouduin antamaan ensimmäiseen istumiseen kaksi käskyä. Taas.

 

Estehyppy 0: Juu ei ole treenattu riittävästi vieläkään :D   hypyt molempiin suuntiin ja istuminen esteen takana ok, mutta sitten Papu päättikin että ei istukkaan minun sivulle vaan hyppää esteen ivielä kolmannen kerran..

 

Kokonaisvaikutus 10: kuulemma iloista yhteistyötä, mun mielestä ei tällä kertaa niin hyvää kuin aiemmin mutta josko sitten ensikerralla paremmin...

 

Yht. 132p III-tulos sij. 3/4

 

Joo sillon kun tehdään epätoivoisia 3-tuloksia niin ollaan palkintopalleilla, mutta ei sillon kun tehdään hienoja 180p I-tuloksia. Elämä on :D