Tälläkertaa vuorossa Närpiö, tuomarina Markku Santamäki
2-tulos, 241p . sij 2/3,
Viralliset selitykset:
 
 
Paikalla makaaminen 6
Hyvä kenraaliharjoitus keskiviikolta alla jolloin koira oli aivan mykkä. No nyt kisatilanteessa yhtäkkiä hirvittävä sirkutus jonkalaista ei ole ollu varmaan vuoteen..Aivan viimemetreillä nousi myös istumaan.  Oma arvaukseni syystä on se että koko lauma oli autossa mukana ja Papu varmaan kuvitteli että piiloon mennessäni menin Romeon luo... Heti paikalla makuun jälkeen se nimmittäín veti hirvittävällä innolla kohti autoa... Mitä opimme tästä, vain suorittava koira mukaan kisoihin... Ja vaikka nyt ehdin laskea koiran vireen hyvin ennen suoritusta, pitänee ensikerralla kuitenkin tehdä hieman enemmän liikkeitä alle
 
Seuraaminen taluttimetta 9. Tämä oli kohtalainen paketti, ainahan parannettavaa jää, mutta uskoakseni kokonaisuus oli ihan siisti 
 
Istuminen 10 
 
Luoksetulo 5  Kyllä tätä nyt on treenattu ja treeneissä onkin sujunut, mutta ehkäpä tämä on kuin metallinouto että vaatii puolen vuoden hitsautumisen ennen kuin on varma liike. Ei siis jäänyt seisomaan käsimerkistä, käskystä meni maahan ja nyt loppuosa oli kunnossa. Eli loppuosan treeni on tuottanut tulosta. Harkinnassa pitäisikö kuitenkin vaihtaa tuo alun käsimerkki sittenkin käskyyn???
 
Ruutu 6  Merkkasi mielikuvasanalla kyllä ruudun paikan, mutta lähetyksessä pinkaisi vinosti kohti autoja, juuri ja juuri sain keskeytettyä että ei poistunut kehästä ja siitä kyllä heti sitten toisella käskyllä ruutuun ja maahan (eli siis tiesi kyllä ihan tarkkaan mihin olisi pitänyt juosta, mieliteko vain taisi olla Romeon luo..) Ei kuitenkaan ihan keskelle ruutua, tätä pitää hinkata. Lopussa teki luoksetulossa lenkin minun ympäri ennen kuin tuli seuraamiseen. Loppu pitänee treenata tietoisesti kuntoon, se on nimittäin tekemättä.
 
hyppynouto 10 
 
Metallinouto 10  tämä on mennyt jakeluun (voitaisiinko näiden liikeiden kertoimia nostaa...)
 
tunnistusnouto 6,5 (meidän bravuuriin on tullut ongelmia, eli nyt toistuvasti on ensin ottanut oman, sitten päättänyt vielä tarkistaa muut ja tiputtanut oman, ja sitten ottaa oman takaisin ja tuo sen, luovutus ok…) Tähän vinkkejä kellään??
 
Kauko-ohjaus  8 ( ensimmäisestä istumasta seisomisesta istui oma-aloitteisesti takaisin, muuten suht ok, piippausta taisi olla)
 
Kokonaisvaikutus 9
 
 Ja taas siis treenaillaan....