Ja taas mejäiltiin Romeon kanssa tuloksena VOI1!

Virallinen tuloslista:

Ilmajoen Metsästysseura 9.5.2010 /Riistavalli

Tuomari Sakari Kankaanpää

Jäljen ikä 20,5h

Jäljestämishalukkuus 6/6

Jäljestämisvarmuus 11/12

Työskentelyn etenevyys 10/10

Lähdön kulmauksien, makauksien ja katkon selvittämiskyky 12/14

Käyttäytyminen kaadolla 2/3

Yleisvaikutelma 4/5

Koeselostus: Romeo lähti matkaan reipasta kävelyvauhtia. Ensimmäisen osuuden suoraan katkolle, siellä tarkistuslenkki. Toisen osuuden suoraan kulmalle, siellä pieni tarkistuslenkki. Kolmannen osuuden alussa tarkistuslenkki. Neljännen osuuden suoraan kaadolle. Merkkasi makaukset ja kulmat. Omisti kaadon nuuskimalla.

Sitten kootut selitykset:

Koko yön oli satanut ja sama jatkui vielä jäljen ajon aikana. Romeo joutui selvästi tekemään enemmän töitä kuin viimeksi jäljestämiseen, ja kulmilla piti tehdä tosiaan tarkistuksia vasemmalle ja oikealle ennen kuin löytyi jälki. Ajoi kuitenkin tarkasti suorilla, ehkä hieman seilailua puolelta toiselle, varsinkin  todella märillä osuuksilla. Katkolla selvästi isompi tarkistuslenkki.

Papun kanssa puolestaan tokoiltiin eilen. Tuloksena VOI2 254p. Niin lähellä mutta niin kaukana... Tälläkertaa nollattiin luoksetulo, ei pysähtymisiä. Muut liikkeet suurinpiirtein kuosissa. Toki kaikissa olisi parantamisen varaa...

Nyt täytyy kuitenkin treenata viimeinkin tuo luoksetulo kuntoon, niin eiköhän se ykkönenkin sieltä vielä tule. Lisäksi pitää keskittyä liikkeiden väleihin, niissä oli nyt turhaa soutamista.