Tänään taas Papun kanssa kisailtiin, vaihteeksi Vöyrillä. Lopputulos pisteillä paljon huonompi kuin viimeksi, mutta suorituksena paljon parempi! Pikkukoira oli oikein loistava tänään. Vire tosin nousi hieman yläkanttiin, ensikerralla puolet latauksesta riittänee...Ja sitten viralliseen selittelyyn:

10.4.2010 Vöyri, tuomari Salme Mujunen

Paikalla makaaminen 10 (kohtuu hillitty vinkui alussa, n. 2min ja 3min kohdalla, mutta häiriökoira piti niin paljon reilumpaa mekkalaa ja lähti paikallamakuusta että saimme varmaan piipityksen anteeksi...)

Seuraaminen taluttimetta 8 (hyvä paikka ja kontakti, joissain sivuttaissiirroissa huonoja perusasentoja PIIIPPAUSTA ylävireestä johtuen..)

IStuminen 9 (hieman vino, tämä ollut monta kertaa, pitäisköhän tälle tehdä jotain?)

Luoksetulo 0 ( no tätähän ei ehditty reenata joten ensimmäinen pysähdys pitkäksi ja maahanmenossa jäi seisomaan..)

Ruutu 5,5 (aivan yli hieno lähti niin täysiä kuin voi täysiä lähteä, suoraan ruutuun, käskystä pysähtyminen, mutta sitten pyörähti vinosti katsomaan mua, ja siitä käskin maahan jolloin toinen takajalka jäi 10cm ruudun ulkopuolelle, pysyi hyvin seuraamisen ajan ja käskystä lähti taas AIVAN TÄYSIÄ seuraamiseen, no menikin sitten  reilusti minusta ohi ja toisella käskyllä haki sitten oikealle paikalle. Nyt oli kuitenkin asenne kohdallaan!)

hyppynouto 10 (ihan nappisuoritus)

Metallinouto 10 (jep treeni tepsii, hyvä Papu! olisi toki voinut ottaa ja tuoda nopeammin ja pitää paremmin, mutta hei se teki koko liikkeen!)

tunnistusnouto 6 (meidän bravuuri jossa sattui nyt kommelluksia, kapula tippui matkalle, josta Papu sen itsenäisesti kuitenkin heti poimi takaisin. Muuten ihan ok

Kauko-ohjaus 5 ( hirmuisaa edistymistä,  kaikki asennonvaihdot suoritettiin (ekaan istumiseen TAAS 2 käskyä, pientä etenemistä, mutta loppussa kun olin palaamassa koiran luo nousi seisomaan)

Kokonaisvaikutus 9

Lopputulos siis 214p/3-tulos sij. 1/2

Mutta nyt jäi sellainen maku suuhun että kyllä tämä vielä tästä :)