Maastokauden avaus

 Meillä oli tänään loistopäivä. Avattiin Romeon kanssa Mejäkoekausi Ilmajoella. Romeo teki tarkkaa ja varmaa työtä ja sen seurauksena ensikerralla starttaammekin VOI-luokassa! Ohessa virallinen tuloslista.
 
MEJÄ 2.5.2010 Ilmajoki, Jäljen ikä 18h
 
Jäljestämishalukkuus 6/6
Jäljestämisvarmuus 11/12
Työskentelyn etenevyys 10/10
Lähdön, kulmauksien, makauksien ja katkon selvittämiskyky sekä tiedottaminen 14/14
Käyttäytyminen kaadolla 3/3
Yleisvaikutelma 5/5
 
Laukauksen sieto: hyväksytty
 
Pisteet 49/50 , AVO1
 
Koeselostus: Hyvin ohjattu lähtö, makuun merkkaus ja maavainulla matkaan. Romeo jäljestää reipasta vauhtia, joka tällä kertaa sopii maastoon. Jäljestys on erittäin tarkkaa koko matkan, vain 2 nopeaa tarkistusta loppuosuuksilla. Makaukset Romeo merkkaa pysähtyen makaamaan ja ohjaajaan katsomalla. Jatkoon olisi lähdetty ilman kehotuksiakin. Kaato haltuun pysähtyen ja nuollen. Erinomaisen jälkitarkka ja –varma koira ja hyvää yhteistyötä ohjaajan kanssa.
 
tuomari Kari Muje
 
Enks ollukki hyvä, sanoo Romeo
 
 
Oli kyllä mukavaa olla narunpäässä kun näki selvästi että koira tekee loistotyötä. Nyt vain nenät kohti Voittajaluokkaa ja uusia treenejä. Tälläkertaa pääsi seuraamaan (oppaana)  Amerikan akitan jäljestystä. Hauskaa kun näkee erirotuisia koiria jälkityössä.
 
Janne ja Papu kävivät jo pariviikkoa (11.4) sitten Vöyrillä agilitykisoissa. Heille sieltä hienosti toisesta kisasta voitto ja toisesta kakkossija. Ikävä kyllä kuitenkin 5-tuloksilla, joten siirtonollien metsästys jatkuu, mutta ei varmaan kauaa niin paljon on parivaljakko kehittynyt.