Janne ja Romeo starttasivat eilen ensimmäistä kertaa VAHI-kokeessa. Vähän taustajoukkoa jännitti että miten homma sujuu, mutta ERINOMAISESTI oli sujunut ja kotiin tuomisina hyväksytty tulos! Tarvinnee katsella herroille seuraavakin koe…

 
Virallinen koepöytäkirja:
7.7.2010 Alahärmä
Jäljen ikä 22,5h, sää kirkas, tuuli heikko, lämpötila +15
Koe alkoi klo 21.31 ja päättyi 21.57
 
Arvosteltavat kohdat:
Lähtö : erinomainen
Jäljestämishalukkuus: erinomainen
Jäljestämisvarmuus : erinomainen
Työskentelyn etenevyys: erinomainen
Kulmauksien, makauksien ja katkojen selvittämiskyky: erinomainen
Kaato: löytyi
 
Kokeen kulku:
Reipas aloitus. 1 makaus kävellään yli, 2. merkataan. Katko jo kulma hyvin. Vauhdikas jäljestäjä. 3 kapulaa palautui
 
Metsästyskortti tarkastettu, Ampumakokeen suorittaminen tarkastettu.
 
Kokonaissuoritus: Hyväksytty
 
Tuomari: Kristina Erkkilä
 
Emäntä itse sille aikaa sitten yritti taapertaa Papun kanssa YÖ-toko:ssa hirvein seurauksin ;)
Papu oli yllättävänkin hyvässä vedossa, mutta minä en. Töpeksin kaikenlaista pientä juttua koko ajan ja sehän näkyi tulosrivissä…
 
Viralliset selitykset:
 
Vöyri 7.7.2010, Veijo Kinnunen
 
Paikalla makaaminen 0 (tämä pannaan Papun piikkiin, jostain syystä nousi istumaan jo ennen kuin olin ehtinyt piiloon ja istui sitten koko paikallamakuun. olisiko ollut hyttyset tai kostea kivituhkakenttä?)
 
Seuraaminen taluttimetta 8 (Piipitystä koiralla ja joitain teknisiä ongelmia ohjaajalla… esim. en muistanut että kuinkas minä Papun kanssa olen tavannut tehdä sivuttaissiirrot, ja mikä nyt oli se meidän hitaan käynnin tahti yms… eli Papu koitti parhaansa mukaan paikkailla kaikkia mun mokia… Ohjaajan keskittymiseen tarvitaan petrausta..)
 
IStuminen 10 (mun silmään hieman vino?)
 
Luoksetulo 0 ( no tätähän on nyt reenattu mutta ei oo vielä valmis näköjään eli jostain syystä maahan meneminen oli taas vaikeaa, toisella käskyllä jätettäessä maahan, käskyllä tulee luokse kohtalaista vauhtia mutta suurella kaarella väistäen suoraa reittiä (törpöt? jokin haju suoralla?) käsimerkillä OK pysähdys ja käskyllä OK maahanmeno, mutta sitten. Tähän astihan me on tosiaan ehditty treenata. Sivulle käskylläpä ei tullutkaan sivulle vaan oli sitä mieltä että palkkaa tänne ja heti J . Treenattava siis valmiiksi tämäkin liike..
 
Ruutu 0 (meni hyvin ruutuun, mutta eteen oikealle, käskyllä pysähtyi ja käskyllä maahan. Sitten kohti koiraa mars, ja taas allekirjoittanut mokailee, tuijottelin suoraan koiraan kävellessäni ruutua kohti, ja sitten teen käännöksen koirasta poispäin sillä tekniikalla millä yleensä seuraamiseen haen tiivistä kontaktia… no Papu tietenkin lähti ruudusta tarjoamaan kontaktia.. Hyvä minä)
 
hyppynouto 10 (OK)
 
Metallinouto 9 (hyvä Papu! olisi toki voinut ottaa ja tuoda nopeammin ja pitää paremmin, mutta hei se edelleen teki koko liikkeen!)
 
tunnistusnouto 5 (taas tiputeltiin kapulaa tuodessa, nyt lomalla pitää treenata tämäkin, tarkoitus on ollut paikkailla tätäkin jo pitkään, kun ongelman on tiedetty olevan, mutta laiska ohjaaja ei ole tehnyt asialle mitään…)
 
Kauko-ohjaus 71/2 ( paljon parempi kuin treenatessa, hieman hivuttautui eteenpäin mutta muuten ihan ok, tähänkin vain taas lisäjumppaa niin kyllä se siitä)
 
Kokonaisvaikutus 9
 
Lopputulos siis 159p ei tulosta  sij. 4/4
 
Kai tästä pitäis nyt vetää se johtopäätös että ohjaajan korvienvälin pitää olla kunnossa että homma etenis…jatkamme harjoituksia..