Jällen suunnattiin auton nokka kohti Haminaa, tällä kertaa pelastushakukokeeseen. Ja matka kannatti koe hyväksytty arvosannalla hyvä.

Keli suosi +4, aurinko paistoi ja kevyt tuuli. Maastona kevyt kohtuu hyväkuntoinen kuusimetsä, hieman kalliota ja korkeuseroja. Ensimmäinen maalimies löytyi vasemmalta. n. 20m etukulmasta umppari roskiksesta. Hyvä ilmaisu, mutta kun olimme tuomarin kanssa 5m päässä piilolta sai Romeo jotenkin roskiksen kannen auki, sujahti sisään ja jatkoi ilmaisua laatikossa... No tuomari käski ottaa koiran hallintaan ja tulihan se sieltä sitten uloskin, maalimiehellä ei huomautettavaa, korvat vain lukossa...

Toinen maalimise löytyi vasemmalta n. 100m paikkeilta avopiilosta kallion/kivenkolosta. Tässä ei mitään huomauttamista. Kolmas maalimies myös vasemmalta takakulmasta. Siinäkään ei huomauttamista.

Irtoamisessa oikealle oli pieniä vaikeuksia, sieltä kävi hyvä tuuli ja sehän oli koko matkalta tyhjää. Pienellä painostuksella Romeo teki sinnekkin kuitenkin kohtalaiset pistot. Kuten tuomarikin kuitenkin sanoi, työskentely olis voinut olla myös tyhjälle puolelle kauniimpaa.

Virallinen arvostelu : Pelastushaku 13.10.2007, tuomarina Harri Huomo, hyväksytty arvosanalla H hyvä

Koiran ohjattavuus: hyvä

Ohjaajan käyttäytyminen : erittäin hyvä. (alussa tosin sekoilin alueen hahmottamisen kanssa ja jouduin suunnistajalta useampaan otteeseen kyselemään missä määrittelemäni keskilinja meni)

Ilmausut 1. erinomainen (vaikka käytiin laatikon sisällä), 2. erinomainen, 3. erinomainen

Loppuarvosana Hyväksytty hyvä

Nyt Romeolla on jälleen kaikki kolme lajia voimassa.

979688.jpg

SUURET ONNITTELUT VIRPILLE JA RINNALLE JOTKA SAMASSA KOKEESSA TEKIVÄT PÄIVÄN PARHAAN TULOKSEN! MYÖS HEILLÄ SIIS PEHA HYVÄKSYTTY, JA ARVOSANALLA ERITTÄIN HYVÄ!!!