Pitkän tauon jälkeen päivitystä Romeon 10v-synttäreiden kunniaksi. Päivänsankari itse voi hyvin ja viettelee "eläkepäiviään" yhä jäljestyksen merkeissä. Pienen säikäytyksen herra tosin aiheutti alkukeväästä kun mahasta löytyi pieni patti, joka kuitenkin onneksi osoittautui ihan rasvapatiksi, ja on nyt poistettu. Into työskentelyyn on aivan entisensä, juuri viimeviikolla talon isännät bongasivat aamulla lähipellolla hirven, jonka jäljet he sitten kävivät treenimielessä ajamassa iltapäivällä töiden jälkeen. Niin se vain vanhaherra taipuu vielä monenlaisiin tehtäviin.

Suomen Mudiyhdistys muisti Romeota jälkivalioitumisen kunniaksi, ja saimme muistoksi hienon JVA-taulun! Kiitokset vielä kerran yhdistykselle muistamisesta.

Myös lauman muille jäsenille kuuluu hyvää. Papu on treenaillut Jannen kanssa agia, ja 2-luokan kisat olisi tiedosssa heilla 12.6.2011. Terveyspuolella ei mitään uutta, jos ei lasketa sterilointia joka tehtiin Papulle kevättalvella.

Juniorjäsen Valo sai myös puhtaat paperit lonkkien ja kyynärien osalta. Viralliset kuvaustulokset B/B ja 0/0. Samalla kuvattiin myös selkä, olkapäät, ja niska sekä ranteet, ja niissäkin kaikki näyttäisi olevan kunnossa, eli treenailemme hyvillä mielin.